Hmmm...

Published on 03/18,2008

Sve sam živela u iliziji da ću danas pisati o vedrijoj temi...kad ono medjutim Laughing

Juče mi je bio haotičan dan...fax neke obaveze itd ali nadjem ja vremena za moga partnera u zločinima i jednu jakooo lepu kaficu u kafiču sa jakoo lepom muzikom, ma sve je bilo prosto divno...ali, naravno svaka priča mora da ima to kobno ali, odjedared meni zazvrncne telefon kad ono niko drugi do Mr. Old Flame, hoće da se vidimo, i kao što rekoh poznajem sebe dok sam jaje bila i tačno se u sekundi resetujem, da mi nije bilo obaveza, ki zna šta bi bilo.

Elem, kazem ja njemu da sam zauzeta, a on meni pa ti to nećeš da se vidiš samnom...ccc..kakva sam ja stvarno....

Odlozim ga za neki drugi put, spustim slišalicu okrenem se ka mome partneru u zločinu i pitam : Jel to znači da ja moram da napravim idući korak? - dobijem ja potvrdno klimanje glave i u sekundi mi prodje SH** ....Ali kazem ja puna sebe Let the games begin!!!

Joj opet sam se uvalila....

 Ali da bi priča išla od goreg ka još gorem vidim se ja sa Mr. Right Now ili ti Just Right-om...i opet sam u nedoumici, da li reći ili ne....šta uraditi????

Nadjem se ja pametna da ispipam teren...I krenem sva fina...pa dobro ti mene povredio toliko puta i sve i ja ti oprostila (bila sam naravno mnogo elokventnija) a ako bi ja nešto uradila što bi značio moj momenat slabosti, da li bi ti meni oprostio? I čekam ja odogovor, i čekam...da bih dobila pitanje ,, A šta? ''

E sada bez lažne skromnosti, nema mnogo što mogu ja da uradim da bih povredila nekoga...ja ću uvek reći pravu stvar, uvek ću biti tu, uvek ću ako treba i dubiti na glavi za tog nekog...ali kada Erik malo popije, ne postaje bananamen već cheater!

Da se vratim na temu, kazem ja njemu pa znaš kako pa ti znaš moju jedinu slabost...i posle kratke pauze dobijem jedno, iskreno iz dubine grlatoga glasa, NE!

I moja nedoumica, reci ili ne reci, postade jako jasna....Ali kao što nikoga pre nisam mogla da zavlačim tako ni njega...i kazem mu da mislim da nije our time i da bi trebalo da se malo iskuliramo....I tako ostadoh bez Mr. Right Now-a a Mr. Old Flame može da se krčka malo na toj vatrici koju je potpalio.  

XoXo

music....smile....me 


Comments

  1. 03/18,2008 | 14:28

    :D Hehe, tako treba!
    Obaveštavaj nas kako se gosn Old flame krčka na vatrici.
    XoXo ;)

Leave a Reply

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me