Haotičan dan

Za divno čudo stvari su se malo primirile...ali sam zato imala celi dan da bijem tudju bitku...

Mr. Old Flame je zvao, više puta, i napokon udelim mu ja 5min. moga vremena....Kazem ja lepo u startu da ne mogu dugo da pričam i da mi sve kaže direkt. Krene on pa kako, pa zašto, i ja ga skratim i jer je gubio dragoceno vreme a baš sam nestrpljiva bila da vidim šta ima da mi kaže....

Krene on polako da objašnjava što je zvao...

,, Znaš ja nisam za vezu, ja nekako sada ne osećam potrebu da se vezujem....a i svašta je bilo među nama pa ne znam da li bi ti htela, ali da se ne naljutiš ako te ovo pitam, pa da li bi htela da budemo friends with benefits (ili ti fuck buddies, sex ortaci....) ?'' U tom trenutku meni je sva krv projurila kroz glavu i umesto da ga odmah oteram u tri lepe ja rešim da ga malo krčkam Tongue out

 krenem lepo ja ,, pa kako si to mislio? pa kako ako me vidiš sa nekim (a znam da je ljubomorniji od psa, mislim to je decko koji mi se ,,slučajno'' pojavljivao na svim mestima gde sam izlazila sa drugaricama) itd..'' da bi on rekao ,, ma opušteno možemo samo tako da funkcionišemo i da nam bude extra a kada naleti neko onda ćemo da budemo samo ortaci''...tu moja krv ponovo krene brzinom speedy Gonzalesa u glavu pa mu kazem ja fino ,,Srećo, ali zašto ti misliš da bi ja bila u takvoj vezi sa tobom kada sex i nije bio najbolji?'' Naravno Mr. Old Flame se zbuni i krene svojim uobičajnim tokom ,, ma ti si kretenka (da, neko ko ima godina koliko on ima još koristi uvrede iz vrtića) ti si mene samo zavlačila pa ne ti si šljam'' naravno da mi nije prijalo da me neko vredja pa sam po kratkom postupku sve to završila ,, tvojih pet minuta je isteklo, Ćao!''

Ne moram ni reći da je on nastavio da mi puni inbox u telefonu sličnim i gorim porukama ali nisam imala vremena za budalu!!!!

 

Nastavim ja da pomažem osobi koju u životu ne bi ostavila na cedilu i u tom trenutku zvrnc,zvrnc moj telefon ali sada je Mr. Right Now...pomislim u sebi kako mi je još samo on falio ali javim se na fon....

,, Hej u gužvi sam mojoj ..... nisu sve ovce na broju pa ako nije problem da se čujemo kasnije ili ako je hitno mogu sada ali jakoooo kratko'' da bih dobila ovaj odgovor ,,  Ma daj opušteno, samo sam hteo da vidim kako ti je bilo na faxu, ajde pozdravi je, reci da će sve biti OK pa se čujemo kasnije...Ćao!''

Oduševim se ja koliko je on razuman a koliko je ovaj drugi IDIOT! ali nije bilo vremena za razmišljanje o njima dvojici...Imala sam BFF krizu,a uvek idu prvo prijatelji pa momci (Hoes over Broes Laughing)

 

Sada ostaje mi da vidim da li je na mestu ono mišljenje što imaju svi, da što si veći skot devojka će te više voleti ili ću ja biti izuzetak i oterati to što dalje???? 

 

XoXo

music...smile...me 


Hmmm...

Sve sam živela u iliziji da ću danas pisati o vedrijoj temi...kad ono medjutim Laughing

Juče mi je bio haotičan dan...fax neke obaveze itd ali nadjem ja vremena za moga partnera u zločinima i jednu jakooo lepu kaficu u kafiču sa jakoo lepom muzikom, ma sve je bilo prosto divno...ali, naravno svaka priča mora da ima to kobno ali, odjedared meni zazvrncne telefon kad ono niko drugi do Mr. Old Flame, hoće da se vidimo, i kao što rekoh poznajem sebe dok sam jaje bila i tačno se u sekundi resetujem, da mi nije bilo obaveza, ki zna šta bi bilo.

Elem, kazem ja njemu da sam zauzeta, a on meni pa ti to nećeš da se vidiš samnom...ccc..kakva sam ja stvarno....

Odlozim ga za neki drugi put, spustim slišalicu okrenem se ka mome partneru u zločinu i pitam : Jel to znači da ja moram da napravim idući korak? - dobijem ja potvrdno klimanje glave i u sekundi mi prodje SH** ....Ali kazem ja puna sebe Let the games begin!!!

Joj opet sam se uvalila....

 Ali da bi priča išla od goreg ka još gorem vidim se ja sa Mr. Right Now ili ti Just Right-om...i opet sam u nedoumici, da li reći ili ne....šta uraditi????

Nadjem se ja pametna da ispipam teren...I krenem sva fina...pa dobro ti mene povredio toliko puta i sve i ja ti oprostila (bila sam naravno mnogo elokventnija) a ako bi ja nešto uradila što bi značio moj momenat slabosti, da li bi ti meni oprostio? I čekam ja odogovor, i čekam...da bih dobila pitanje ,, A šta? ''

E sada bez lažne skromnosti, nema mnogo što mogu ja da uradim da bih povredila nekoga...ja ću uvek reći pravu stvar, uvek ću biti tu, uvek ću ako treba i dubiti na glavi za tog nekog...ali kada Erik malo popije, ne postaje bananamen već cheater!

Da se vratim na temu, kazem ja njemu pa znaš kako pa ti znaš moju jedinu slabost...i posle kratke pauze dobijem jedno, iskreno iz dubine grlatoga glasa, NE!

I moja nedoumica, reci ili ne reci, postade jako jasna....Ali kao što nikoga pre nisam mogla da zavlačim tako ni njega...i kazem mu da mislim da nije our time i da bi trebalo da se malo iskuliramo....I tako ostadoh bez Mr. Right Now-a a Mr. Old Flame može da se krčka malo na toj vatrici koju je potpalio.  

XoXo

music....smile....me 


Dan od goreg ka još gorem = ((((

Kako da razgraničim ova osećanja?

ON(zvaću ga Oldflame) mi se ne javlja već par par dana, tačnije od četvrtka...a znajući sebe sekunde kada mi bude poslao poruku ja ću pristati da se vidim sa njim....Hmmmm,cccc!!!!

Juče sam se ponovo videla sa, Mr. Right Now, i on i dalje misli da smo zajedno....pokušam ja njemu da stavim do znanja kako stvari stoje tako što ga poljubim u obraz..ali nije uspelo....Družili smo se celo veče, čak smo odgledali i film...Bilo je kao pre....kao na početku i odjednom je moj Mr. Right Now ponovo ličio na svog starog dobrog Mr. Just Right-a....Ali tu počinje moja konfuzija....Kako da rasčlanim osećanja prema Old Flame-u i Just Right-u???

Ja znam da ljudi kažu da ljubav nije laka....ali mene je neko baš zeznuo = )))))

I kako da izbacim prokletu pesmu iz glave svaki put kada sam sa bilo kim od njih dvojice...a da to mi je vrhuna, ta pesma je od Bob Marley-a Guiltiness = )))))

Život je bajka...ali moj je ruski roman pisan u tomovima

 XoXo

music....smile....me 


Greške...

Da li se ikada desi da ja ne napravim neku grešku?

Ovo neće biti patetisanje nego cista realnost....

 Izađem ja lepo u (jedan dan pred kraj nedelje) i krenem sa dva cilja...

1. da izbacim dečka iz života

2. i da vratim jednog

da se predspostaviti kako ni jedno ni drugo nisam uspela Laughing

Napravila sam zbrku,kako?, lakooooooo....

Dala sam broj nekima koji nisu trebali da ga dobiju,popila malo više, rekla svima da sam raskinula sa dečkom(NJEMU ISTO), i izgubila nekog jakooo dragogo....Uh ko bi rekao da sve to moze u jednom danu, tačnije večeri...

Sada dečko misli da smo zajedno, trudi se ali ne ide to nigde, ON ne želi da me čuje, bole me noge od štikli i osećaj krivice me ubija....MORAM DA PRESTANEM DA RADIM TAKVE STVARI!!!

Naravno imam ja i mog sidekick-a koji me prati na ovakvim ludorijama i da nije bilo nje...ko zna šta bi još imala da pišem...

 

Šta mi sada preostaje?

Da se vadim iz nereda u koji sam se sama gurnula...

 

XoXo

music...smile....me